قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » المعجنات والسندوتشات
خطوات عمل خبز الرقاق الطريالمقادير كيلو دقيق كيلولبن رايب معلقه سكر معلقه ملح 3معالق سمنه او زبده 3معالق زيت هنعجن العجينه وهنسبها ترتاح لمده نص ساعه وبعد كده قطعتها قد البرتقانه البلدىولعت الفرن ورقتها كل واحده اغطيها بقماشه نظيفه واحط التانيه واغطيها لما خلصت العجينه كلها وخبزتها على نار مش عاليه اوى وطلعت زى الفلواول ما تطلع من الفرن وهيه سخنه اغطيها بقماشه عشان تفضل طريهوبالهنا والشفا
لا اله الا الله محمد رسول الله