الحشوه بئه: تسلقي فرخه وتخليها تقطعيها بالسكين بطريقه ناعمه اوي تحطي عليهم فص ثوم مهروس ومعلقه ماسترد ومعلقتين مايونيز وشوية بقدونس تلخبطيهم على بعض يبقوا زي العجينه بعدين تحشي التوست وتشيلي الاطراف وتقطعيهم اما اربع قطع او قطعتين زي منا عامله على حسب الحجم الي بتفضليه السر بان السندوتش مبيفوكش هو المايونيز بيخلي الفراخ زي العجينه وتلزق التوست فيه على طول وبعدبن لازم تغلفيه بالبلاستيك لان التوست مش حلو يشم ريحة الهوا بينشف على طول بألف هنا وشفا
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى