أول حاجة اعملى المهلبية الهنحشى بيها الجلاش . .لكل كباية لبن معلقة كبيرة نشا و معلقة كبيرة سكر ... انا الكمية العملتها 3 كبيات من اللبن و 3 معالق كبار سكر و 3 معالق كبار نشا و على النار و اقلب لغاية ما تتقل تمام و بس
حطى المهلبية فى طبق و سبيها تبرد تماما. ..و يا ريت لو ساقعة علشان تكون تقيلة
حضرى بقى جلاش انا بحب جدا نوع السنبلة هايل و سمنة سايحة و المهلبية و صينية فرن أو ممكن بيركس.
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى