إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الجلاش الملفوف محشى بالمهلبية اللذيذة بالصور بطريقة مروى الشافعى
مرسل: الأحد يناير 22, 2017 8:44 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الجلاش الملفوف محشى بالمهلبية اللذيذة بالصور بطريقة مروى الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

صورة

صورة

صورة

صورة


أول حاجة اعملى المهلبية الهنحشى بيها الجلاش . .لكل كباية لبن معلقة كبيرة نشا و معلقة كبيرة سكر ... انا الكمية العملتها 3 كبيات من اللبن و 3 معالق كبار سكر و 3 معالق كبار نشا و على النار و اقلب لغاية ما تتقل تمام و بس

صورة

حطى المهلبية فى طبق و سبيها تبرد تماما. ..و يا ريت لو ساقعة علشان تكون تقيلة

صورة

حضرى بقى جلاش انا بحب جدا نوع السنبلة هايل
و سمنة سايحة و المهلبية و صينية فرن أو ممكن بيركس.

صورة

ادهنى الصينية بالسمنة. .

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الجلاش الملفوف محشى بالمهلبية اللذيذة بالصور بطريقة مروى الشافعى
مرسل: الأحد يناير 22, 2017 8:47 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

هاتى ورقة من الجلاش هى الورقة بتكون طويلة اتنيها اتنين زى الصورة ....

صورة

حطى المهلبية فوق الجلاش زى الصورة و ممكن فى اللحظة دى تحطى كمان فوق المهلبية رشة من المكسرات

صورة

و لفى الجلاش رول زى الصورة

صورة

خلصى الكمية التحبيها.. زى الصورة كدة .

صورة

قطعى الجلاش و يا ريت بسكينة مشرشرة بطريقة متساوية على قد ما تقدرى

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الجلاش الملفوف محشى بالمهلبية اللذيذة بالصور بطريقة مروى الشافعى
مرسل: الأحد يناير 22, 2017 8:50 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

و ادهنيها بالسمنة السيحة كويس و اتأكدى أن السمنة ادهنت فى كل مكان. ..

صورة

هتبقى كدة جاهزة تدخل فرن سخن على درجة 200 تقريبا 30 دقيقة و تبعيها لغاية ما تاخد اللون الحلو

صورة

كدة بعد ما خرجت من الفرن

صورة

عيدى تانى على التقطيع. ..

صورة

يا سلااااام

صورة

صورة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
كيك الايس كريم بطريقة سهلة جدا من مطبخ مروى الشافعى
خطوات ومقادير بلح الشام بالصور من مطبخ مروى الشافعى
طريقة مروى الشافعى لعمل السينابون الخطير بالخطوات المصورة
أسهل و اسرع و أنجح طريقة لكيك شيكولاتة من مطبخ مروى الشافعى
المولتن كيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
اكواب الجلاش بالكريمة
طريقة عمل مربى الفراولة اللذيذة
كيكة الشوكولاته بتغليفة الشوكولا اللذيذة بالخطوات
جلاش محشى مهلبيه
بقلاوة بالقشطة بطريقة منال العالم

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo