1-كيلو بطاطس 2- كيلو طماطم 3- بصلة كبيرة الحجم 4-خمس فصوص ثوم مفروم 5-ثلاث ملاعق زيت 6-ملح وفلفل وشطة 7-فرخة مقطعة
الطريقة :
1-نقشر البطاطس ونقطعها شرائح عريضة ونغسلها كويس 2-نضرب الطماطم في الخلاط ونصفيها في مصفة عشان القشر 3-نقشر البصلة ونقطعها شرائح رفيعة 4- ندعك البصلة بكمية مناسبة من الملح والفلفل والشطة 5-اولا نضع البصل في الصينية ثم الطماطم وبعدين البطاطس ونقلبهم كويس وبعدين الثوم المفروم ونضع الزيت وفي الاخر نضع قطع الفراخ على وش الصينيةونضعها على النار حتى تغلي وبعدين ندخلها الفرن تكمل سواها (ملحوظة)يفضل ان تكون الفراخ بيضاء واذا لم تكن متوفرة نستعمل فراخ بلدي ولكن نغليها الاول لانها بتتأخر في النضج ولكن الفراخ البيضاء تنضج بسرعة.
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى