تشيكن الاكينج خطوة بخطوة من مطبخ مروى الشافعى الدجاج الا كينج chicken a la king
المقادير اوراك فراخ مخلية او صدور مقطعة مكعبات فلفل ألوان ماشروم بصلاية متقطعة صغير فصين ثوم معلقتين كبار دقيق معلقتين كبار زبدة او زيت او سمنة ملح وفلفل
فى طاسة سخنة على النار هنشوح الفراخ فى الزبدة
هنحط ملح وفلفل وبابريكا ونسيبها تتشوح كويس وتستوى مع التقليب
هننزل بالبصل ونقلب
هنزل الفلفل الالوان ونقلب
هنقلبهم علشان ياخدو من طعم بعض والفلفل يدبل شويه
انزلى بالمشروم المتقطع قطع كبيرة شوية علشان طعمه يكون باين وحلو
ونقلب تقليبه حلوة كده وننزل بفصين الثوم وبس كده ده اسمكه تشيكن الاكينج ممكن يتاكل كده مع رز ابيض او ساندوتشات وممكن يتعمل مع المكرونه
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى