إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الرز المحمر الصينى او اليابانى بطريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الأحد مارس 24, 2019 9:55 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الرز المحمر الصينى او اليابانى بطريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة



السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته

الرز المحمر الصينى او اليابانى بطريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة

الحقيقة انى مغيرة فى مكوناته شوية وهقولكو ايه اللى متغير بالظبط

المقادير

رز بسمتى او مصرى عادى مسلوق ولازم يكون بارد خالص وفى الاصل هما بيعملوه بالرز البايت فممكن لو عندك رز بايت هيكون تحفه
بصلاية كبيرة متقطعة
فصين ثوم متقطعين شرائح
بسلة وجزر
هوت دوج بقرى متقطع شرائح وممكن نستخدم مكانه فراخ او لحمة او جمبرى
معلقة من ويسترشاير صوص
معلقة من الصويا صوص الخفيف ولو تقيل يبقى كفاية نص معلقة
3 معالق كبار زيت زيتون او اى زيت عندك
ملح وفلفل
بصل اخضر متقطع للتزيين

الاضافات الاصلية بقا فى الوصفة واللى انا مستخدمتهاش هيا جنزبيل فريش متقطع صغير وبيض وصوص سمك وسمسم لو تحبى تضيفى اى حاجه منهم على الوصفة انتى وذوقك

صورة

فى حلة فيها الزيت هنشوح البصلاية

صورة

وننزل عليهم بالثوم

صورة

وننزل بالبسلة والجزر ونقلب شوية لغاية ما يتحمرو حبة

صورة

ننزل بالهوت دوج ونشوحه

صورة

ثم الرز ونقلب

صورة

ونضع الويستر شاير صوص والصويا صوص

صورة

كده انا خلصت فى الوصفة الاصلية بقا بيحطو فى المرحلة دى بيض ويقلبوه ويسيبوه يستوى

صورة

هنغرفه فى طبق التقديم ونرش عليه البصل الاخضر

صورة

ودوقوا احلى طبق رز ممكن تاكلوه فى حياتكم وهيكون تغييير ليكو ولاولادكم

صورة

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
فراخ بلدى محشية رز بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
لازانيا بالفراخ والسبانخ على طريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
ناجتس الفراخ اللذيذ فى البيت مع مروة الشافعى بالخطوات
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo