هندقها علشان تبقى ارق فى السمك ولكن براحة علشان ما تتقطعش مننا
اى نوع جبنة و أفضل حاجة مع الوصفة دى الجبنة الرومى و الموتزاريلا كمان بس انا حطيت شيدر علشان مكنش عندى رومى و هوت دوج بقرى مسلوق و متقطع بالطول رفيع زى الصورة و ممكن فرانك فورتر بقرى و مسلوق و متقطع بالطول بردوا .. الاتنين زى بعض و لو عوزاة يقلب كوردون بلو حطى روست بيف بقى مع الجبنة
هنتبل الفراخ بالملح و الفلفل و البصل و الثوم البودر و بابريكا
افردى بقى الفراخ و حطى عليها شريحة الجبنة و عليها الهوت دوج
وهنلف رول
مش هتحتاج نثبتها بأى خلة هيا بتمسك فى بعضها كويس
هنبدأ نحطها الأول فى دقيق وعليه شوية ملح
وبعدها بيض مضروب وعليه رشة ملح وفلفل ونحط الفراخ فيها
وبعدها نحط الفراخ فى البقسماط تبلية بالملح و الفلفل و البابريكا و البصل و الثوم البودر
ريحيها شوية فى التلاجة مش أقل من 10 دقايق مثلا
زيت على النار سخن و حطى رول الفراخ و وطى العين شوية بشوية يعنى النار متكنش عالية ولا واطية اوى يعنى متوسطة إلى واطية و خلى بالك و قلبيها كويس علشان الفراخ تستوى من جوة و براحة و متخفيش مش هتفك
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى