قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » السلطات والشوربات والمقبلات
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاتهسلطة الكولسلو من مطبخ مروة الشافعىالمقاديركوبايتين من الكرنب الابيض المبشوركباية من الجزر المبشوروبصل اخضر صغير متقطع او بصلاية عادية صغيرة خالص متقطعه الدريسنج بتاع الكولسلو4 معالق كبار مايونيز3 معالق كبار خل ابيض3 معالق كبار لبن حليب3 معالق كبار سكر وممكن عسل ابيضعصير نصف ليمونهملح وفلفل وبس كدههنضع المكونات كلها على بعضها ونضربها بالمضرب اليدوىوننزل بالبصل والجرز والكرنب ونقلب كويس وممكن ندوقها علشان نظبط السكرالسر بقا انها لازم تتساب فى الثلاجه على الاقل 4 ساعات علشان كل الحاجات تمتص الطعم من بعضها وبتبقى احلى من الجاهزة كمان
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف