إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: طريقة عمل تشيكن كييف مع الشيف مروة الشافعى بالصور
مرسل: الأحد مارس 24, 2019 9:22 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

طريقة عمل تشيكن كييف مع الشيف مروة الشافعى بالصور



بسم الله الرحمن الرحيم

طريقة عمل تشيكن كييف مع الشيف مروة الشافعى بالصور

صورة

صورة

صورة

صورة


المقادير
اوراك مخلية او صدور فراخ حسب ما تحبو ونحطهم بين كيسين وندقهم شوية علشان سمكهم يبقى اقل ونفتح الانسجة
انا استخدمت 4 اوراك ودى مقادير التتبيلة بتاعتهم

3 ملاعق كبيرة بقدونس مفروم
4 فصوص كبار من الثوم المهروس
ملح وفلفل وبابريكا
4 ملاعق كبيرة زبدة فى درجة حرارة الغرفة
بصل بودر وثوم بودر

صورة

هنخلط الزبدة مع الثوم المهروس ونقلبهم جيدا

صورة

وهنضع فوقهم البقدونس ورشة ملح وفلفل

صورة

وده شكل الحشوة بعد ما خلطنا كل المكونات مع بعضها كويس

صورة

هنتبل الفراخ بالملح والفلفل والبابريكا من الناحيتين

صورة

هنضع خليط حشوة الزبدة بالملعقة على الفراخ زى الصورة

صورة

ونلفها رول

صورة

هنلف الفراخ فى استرتش رول او كلينج فيلم ونقفلهم من الجوانب كويس وندخلهم الفريزر يرتاحو نصف ساعة وبعد كده هنطلعها ونشيل الرول من عليها براحة

صورة

هنحضر طبق فيه دقيق وعليه ملعقة من بصل بودر وثوم بودر وملح وفلفل وبابريكا
وطبق تانى فيه بيض وفلفل وملح ومعلقتين كبار لبن ونقلبهم كويس
والتركة اللى هنا انى استخدمت صن بايت بدل البقسماط وممكن تستخدمى كمان بيك رولز او لو مش متوفر عندك غير البقسماط عادى

صورة

هنطحن الصن بايت وبقى مطحون خشن شوية هيخلى الفراخ مقرمشة وتحفة

صورة

هنحط الفراخ فى الدقيق الاول

صورة

ثم فى البيض

صورة

وفى الاخر فى البقسماط او اللى هو الصن بايتس

صورة

بعد ماخلصنا الكمية كلها هندخلهم الثلاجة يرتاحو ويتماسكو نصف ساعة

صورة

فى زيت غزير هنحمرها ونقلبها براحة على نار متوسطة علشان تستوى من جوه لمدة 5 دقايق على الاقل وممكن بدل التحمير ندخلها الفرن على درجة حرارة 250 لمدة 35 دقيقة ونتابعها لغاية ما تاخد اللون الجميل ده

صورة

ونقطعها ونشوفها من جوه واااااو خطيرة

صورة

صورة

صورة

بالهنا والشفا احلى من اى تشيكن كييف من اى مطعم






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
تشيكن بوب كورن مع مروة الشافعى للأطفال وجبه خفيفة ومفيدة
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
خطوات عمل الكوردن بلو مع مروة الشافعى بالصور
طاجن لسان العصفور باللحمة الموزة بالصور والخطوات مع مروة الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
فاهيتا الدجاج chicken fajita بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الفراخ المقرمشة كنتاكى KFC خطوة خطوة بالصور من مطبخ مروة الشافعى
لازانيا بالفراخ والسبانخ على طريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
تشيكن الاكينج خطوة بخطوة من مطبخ مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo