تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
المكونات بقى : باكو و ربع من بسكوت اى حاجة اى بسكوت ينفع و مكتوب على كيس البسكوت الواحد الأنا استخدمتوا 140 جرام....انا استخدمت كيس كامل و ربع. .. 2 معلقة كبيرة سكر ابيض... 7 معالق كبار من الزبدة السيحة. ... 300 جرام من الجبنة الكريمى فلاديلفيا Philadelphia أو ممكن جبنة كيرى بس فلاديلفيا أحلى. . 2 علبة صغيرة من كريمة الخفق للحلويات. .. ربع كوباية سكر ابيض.. معلقة صغيرة من الفانيليا السايلة. . أو كيس فانيليا بودر بس طبعا السايلة أحلى بكتيير.... و علبة can من التوت الأحمر زى ما انا حطيت rasberry .. او ممكن بدل التوت كراميل مثلا أو صوص شيكولاتة برحتك بقى و بس خلاص
عنوان المشاركة: Re: تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الخميس مارس 09, 2017 9:45 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
البسكوت اطحنية فى الفوود بروسيسور أو كسرية بأى حاجة المهم يكون مكسر ناعم. ...
و حطى علية معلقتين الكبار من السكر ...و اضربى ....
و عليهم الزبدة و اضربيهم تانى فى بعض كويس جدا ...
هيبقى شكلها كدة حطيها فى صينية التشيز كيك اللى بتتفتح زى دى أو ممكن تعمليها فى صينية التارت
افردى كل البسكوت فى الصينية و اضغطى علية بإيدك كويس و ساوية بالمعلقة أو بأداكى. .. و حطيها فى التلاجة تتماسك لغاية منجهز ال filling الحشو
فى بولة بقى حطى الجبنة الكريمى .... فى نوع مصرى اسمة prima مكتوب علية جبنة كريمى للتشيز كيك سعره حلو و متوفر فى محلات مستلزمات الحلويات أو السوبرماركتس الكبيرة و طعمة هايل
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى