عنوان المشاركة: Re: الفطير باللحمة على البوتجاز من مطبخ مروة الشافعى الطريقة بالتفصيل و الصور
مرسل: السبت يناير 28, 2017 9:41 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
طاسة تيفال أو صينية فرن بس من على البوتجاز من فوق ادهنيها زيت خفيف علشان نسوى الفطير. ...
حطى الفطير و على نار متوسطة لهادية و سبيها تستوى و شوفيها اول ما تاخد لون اقلبيها الوش التانى
قلبتها على الوش التانى
و بس خلاص جميلة جدااا بجد و سهلة اوى اوى و تنفع للعشا و كمان للمدرسة و ممكن فى الغدا كمان .. و تتحشى فراخ أو بسطرمة أو سجق أو كبدة فراخ أو بيض أو جبنة أو تونة أو خضار مشكل مع الجبنة اى حاجة هتنفع. .جربوهااااااااااااااااا
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى