قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » المعجنات والسندوتشات
المقاديردقيقماء للعجنذرة ملح ذرة كربوناتوجبنةلحم مفروم وزيتونالطريقةهنضع الماية على الدقيق ونضع عليه ذره ملح وذره كربوناتوهنعجن الخليط وتسيبو العجينه ترتاح ربع ساعه وتقسموها اربع كوراتفى الوقت ده نسيح شويه زبده او سمنهتجيبى كور العجين بعد ما ارتاحت نفردها بالنشابه مع اضافه قليل من الدقيق لتسهيل الفردوبعد ما تفرديها كويس تنفضى الدقيق من عليها شويه وبصوابعك تدهنيها بالسمنه السايحه او القشطه النايحهالمهم تحشيها بقى اللى انت عايزاه جبنه لحم مفروم وزيتونوتطبقيها زى الظرف مع مراعاه ان كل تطبيقه تدهنى سمن نجيب طاسه وندهنها بشويه سمن بسيطه وعلى النار ونوطى النار ونحط فيها فطايرنا اللذيذه لحد ما تستوى بس مننساش نقلبها وعلى فكره هى مش بتاخد وقت وبتستوى بسرعه يعنى ما تغفليش عنها
لا اله الا الله محمد رسول الله