دي وصفة سهلة جداً، ومكوناتها موجودة ومتوفرة في كل بيت، ومش هتاخد منك أكثر من ربع ساعة في تحضيرها؛ ده غير إنها بتدّي طاقة كبيرة، وممكن إنك تكتفي بها كوجبة للعشاء...
المقادير:
5 بيضات فانيليا 5 معالق سكر 5 معالق كاكاو ربع كيلو زبدة طرية 2 قالب بسكويت ماري (أو أي نوع بسكويت موجود عندك، وممكن تستبدليه بشرائح كيك تكون باقية عندك)
الطريقة:
1- يضرب البيض مع الفانيليا والسكر والكاكاو والزبدة في الخلاط الكهربائي إلى أن يتجانس الخليط، وبعد كده ارفعيه على نار متوسطة مع التقليب المستمر لمدة 10 دقائق، وبعد كده حطي الخليط في الثلاجة.
2- هاتي صينية بايركس، وكسّري فيها البسكويت لقطع صغيرة، وممكن تستبدليه بشرائح الكيك زي ما قلنا.
3- صبي خليط الكاكاو والزبد على البسكويت من فوق.
4- ممكن تزيّني وش الصينية بكريم شانتيه أو بشرائح الموز على حسب رغبتك.. وبالهنا والشفا.
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى