إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: سينابون مالح
مرسل: الجمعة يونيو 11, 2010 5:25 pm 
غير متصل
عضو
عضو
اشترك في: الجمعة يونيو 11, 2010 2:40 pm
مشاركات: 110

سينابون مالح



[center]جايبتلكم طريقه جديده للسينابون


الشكل هوه هوه بس الطعم مختلففففففففففف علشان حيكون مالح مش حلو



العجينه اللي استعملتها هي عجينة العشر
دقائق بس إضافاتي ليها
توم وبصل بودرة مع شوية زعتر مطحون واضفت حليب البودرة



وهنا شكل العجينه بعد ما اختمرت


صورة



فردت العجينه ورشيت عليه طبقه من جبن البارميزان والبابريكا


صورة



وبعدين حطيت طبقة المفروم
ملاحظه انا أضفت للمفروم بعد ما طفيت عليه النار مكعبات بطاطا مقليه وبيضه مسلوقه قصيتها مكعبات استعملت بياضها بس




صورة




وأخيرا حطيت قطع من جبن الشرائح


صورة


ولفيته بنفس طريقة السينابون العادي


صورة




وتركته يختمر وبعدين حطيته في الفرن


واول ما طلعته من الفرن زينته بخطوط من ((جبنة كاسات كرافت مخلوطه بشوية حليب وحركتها على النار لحد ماتماسكت))



وهنا الشكل النهائي


صورة




صورة




صورة[/center]




أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: سينابون مالح
مرسل: السبت فبراير 25, 2012 7:06 am 
غير متصل
عضو
عضو
اشترك في: الأربعاء ديسمبر 07, 2011 2:32 pm
مشاركات: 87
يمى يمىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى شهييييييييييييييييية تسلم الأيادى


أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: سينابون مالح
مرسل: السبت فبراير 25, 2012 9:42 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

رووووووووووعه تسلم الايادى




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
كيك مالح بالجبن والفلفل

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo