إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 4 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الخميس مارس 09, 2017 9:39 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة



بسم الله الرحمن الرحيم

تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة

صورة

صورة

صورة

صورة

المكونات بقى :
باكو و ربع من بسكوت اى حاجة اى بسكوت ينفع و مكتوب على كيس البسكوت الواحد الأنا استخدمتوا 140 جرام....انا استخدمت كيس كامل و ربع. ..
2 معلقة كبيرة سكر ابيض...
7 معالق كبار من الزبدة السيحة. ...
300 جرام من الجبنة الكريمى فلاديلفيا Philadelphia أو ممكن جبنة كيرى بس فلاديلفيا أحلى. .
2 علبة صغيرة من كريمة الخفق للحلويات. ..
ربع كوباية سكر ابيض..
معلقة صغيرة من الفانيليا السايلة. . أو كيس فانيليا بودر بس طبعا السايلة أحلى بكتيير....
و علبة can من التوت الأحمر زى ما انا حطيت rasberry .. او ممكن بدل التوت كراميل مثلا أو صوص شيكولاتة برحتك بقى
و بس خلاص

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الخميس مارس 09, 2017 9:45 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

البسكوت اطحنية فى الفوود بروسيسور أو كسرية بأى حاجة المهم يكون مكسر ناعم. ...

صورة

و حطى علية معلقتين الكبار من السكر ...و اضربى ....

صورة

و عليهم الزبدة و اضربيهم تانى فى بعض كويس جدا ...

صورة

هيبقى شكلها كدة حطيها فى صينية التشيز كيك اللى بتتفتح زى دى أو ممكن تعمليها فى صينية التارت

صورة

افردى كل البسكوت فى الصينية و اضغطى علية بإيدك كويس و ساوية بالمعلقة أو بأداكى. .. و حطيها فى التلاجة تتماسك لغاية منجهز ال filling الحشو

صورة

فى بولة بقى حطى الجبنة الكريمى .... فى نوع مصرى اسمة prima مكتوب علية جبنة كريمى للتشيز كيك سعره حلو و متوفر فى محلات مستلزمات الحلويات أو السوبرماركتس الكبيرة و طعمة هايل

صورة

اضربى الجبنة لوحدها بتاع دقيقتين بالمضرب الكهربائى. ...

صورة

و حطى ربع كباية السكر و اضربيهم تانى كويس ...

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الخميس مارس 09, 2017 9:51 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

و الفانيليا و اضربى تانى. ...

صورة

و بعد كدة حطى كريمة الخفق للحلويات العلبتين الصغيرين ..

صورة

و اضربيهم بقى كويس جداااا لغاية ما يتقل معاكى و يتماسك زى الكريم شانتيية كدة ....

صورة

هيبقى كدة متماسك و منفوخ

صورة

هاتى الصينية من التلاجة و حطى الحشو على البسكوت ...زى الصورة

صورة

و افردى بقى

صورة

ساوى الشكل بظهر المعلقة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الخميس مارس 09, 2017 9:58 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

هاتى بقى التوبينج و افردية عليها. . انا حطيت rasberry توت أحمر بيتباع فى السوبرماركتس الكبيرة. .

صورة

غطيها بالكلينج فيلم و دخليها التلاجة مش أقل من 3 ساعات و لو اكتر هتبقى أحلى و أحلى .....

صورة

بعد ما فات 3 ساعات عليها في التلاجة طلعتها فى طبق و بالسكينة مشيت على أطراف الصينية براحة جداا و فكيت الصينية زى الصورة. .

صورة

قطعيها و طلعيها

صورة

حطتلها من فوق فرولاية صوغننة و ورق نعناع يا منعنع.

صورة

يم يم تجنن فظيييييييعة و سهلة ... جربوها

صورة

صورة

صورة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 4 مشاركة ] 

أقرا ايضا
تورتة شوكولاته وفراولة جبارة بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
البانكيك من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات والصور
البراونيز بالشيكولاتة و التوت الأحمر على طريقة مروة الشافعى
المولتن كيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
طريقة مروى الشافعى لعمل السينابون الخطير بالخطوات المصورة
طريقة البسبوسة بالقشطة الكدابة بالتفصيل و الصور من مطبخ مروة الشافعى
طريقة عجينة العيش الفينو بحشو الشيكولاتة من مطبخ مروة الشافعى
تارت الليمون بالخطوات المصورة
كعك الزواج المكسيكى بالخطوات المصورة
موس الشوكولاتة (Chocolate Mousse) بالخطوات المصورة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo