قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » حلويات لهلوبه
بسم الله الرحمن الرحيمالبانكيك من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات والصوركوبيتين إلا ربع دقيقمعلقة صغيرة مليانة باكينج بودر. ...رشة ملح خفيفة......معلقتين كبار سكر ......قلبيهم بقى و سبيهم على جمب .....
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف
هاتى 3 بيضات. اضربيهمحطى عليهم كباية لبنو معلقة صغيرة فانيليا سايلة. . معندكيش سايلة عادى حطى الفانيليا البودر ... بس اشترى السايلة أحلى بكتييييييراضربيهم ضربة كدة و لا اتنينهاتى الدقيق و حطى بقى الخليطين على بعضقلبيهم براحة ......اديهم ضربة كدة ظريفة عشان يمتزجوا مع بعض و الدقيق ميكلكعش.شايفة سمكها جميل ازاى المفروض تكون كدة .
طاسة تيفال على النار و عليها زيت خفيف ممسوح. ..و هدى النارهاتى العجينة بقى و بمعلقة أو كبشة صغيرة خدى حبة عجين كدة ......و حطيها فى الطاسة. ....أول ما تطلع البقاليل زى كدة اقلبيها علطول على الوش التانى براحة ......هقلبها أهو الله أكبر ... اتقلبت الحمد لله.سبيها شوية يعنى دقيقة او اقل بسيط و اقلب. ..و دة شكلها بعد ما اتقلبت من النحية التانية خلصت. ..
اية رأيكجااااااامدة اوىحطيهم فى اطباق لذيذة كدة عشان العيال يفرحوا. حطى عسل ابيض من فوق بقىأو عسل اسود.و مكعبات زبدة من فوقبالهنا و الشفا...فيديو الوصفة