إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: المولتن كيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الخميس يناير 26, 2017 7:12 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

المولتن كيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

المولتن كيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى

صورة

صورة

المقادير بقى :
160 جرام من الشيكولاتة الخام. .
3 بيضات ..فانيليا...
نص كباية زبدة سايحة. .
3 معالق كبار سكر بودر. ..
2 معلقة كبيرة دقيق ..
و بس خلاص

صورة

الشيكولاتة بقى ... انا بستخدم النوع دة من الشيكولاتة الخام حلوة و ممكن تستبدليها بجالكسى أو كادبورى مثلا برحتك .. شوفى الشيكولاتة مكتوب عليها كام جرام و ظبطيها أنها تكون 160 جرام .. ال 8 مكعبات الفى الصورة دول 160 جرام

صورة

كسرى الشيكولاتة بالسكينة علشان و هى متكسرة بتكون أسهل فى الدوبان بسرعة ...

صورة

حطى عليها الزبدة السايحة ... و حطيها فى الميكروويف 30 ثانية عوزين الشيكولاتة تسيح مع الزبدة ... لو معندكيش ميكروويف سيحيها فى حمام مائى. ...

صورة

كدة شكلها بعد ما ساحت اركنيها على جمب ..

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: المولتن كيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الخميس يناير 26, 2017 7:20 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

هاتى البيض و حطى علية الفانيليا و انزلى بالسكر البودر و اضربى بالمضرب اليدوى

صورة

اضربيهم دقيقتين. ...

صورة

هاتى الشيكولاتة بالزبدة و حطيهم على بعض ....و قلبى ..

صورة

آخر حاجة بقى الدقيق و قلبى ...

صورة

دة شكلها تمام ....

صورة

هاتى بقى قالب زى الفى الصورة أو قوالب صغيرة سيراميك أو سيليكون و ادهنيها زبدة أو زيت ...

صورة

رشى كاكاو خام

صورة

وزعى الكاكاو فى الصينية كويس و الخطوة دى مهمة علشان الكيك ميلزقش. .. لو لزقت يبقى باظ المولتن كيك ..

صورة

حطى الخليط بقى فى الصينية

صورة

دخلية فرن سخن على درجة 180 هياخد تقريبا ربع ساعة او اكتر شوية .. علشان تعرفى هو جاهز و لا لأ شوفية هتلاقى الوش بتاعة بيتحرك معاكى بس الكيك عامل قشرة خفيفة من فوق ..

صورة

هيبقى شكلة كدة ... و لما بحرك الصينية يمين و شمال بلاقى قلبها بيلوق معايا هى دى كدة تبقى جاهزة .... و خلى بالك لو هتستخدمى قوالب أصغر من كدة زى مقاس قوالب الكاب كيك هتستوى فى 10 دقايق بس ... و متقلقيش الكيك دة افتحى الفرن علية برحتك كل شوية علشان تشوفيها خلصت و لا لأ..احنا مش هنخاف عليها لطهبط دى اصلا مفهاش باكنج بودر ..

صورة

و بس خلاص

يم يم ....رشى عليها سكر بودر أو لو بولة ايس كريم و صوص شيكولاتة رايح جاى عليها هتبقى وهمية ولا الحوجة ل Alain Le Notre
يكش يولع الدايت جربوهااااااااااااااااا

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
البانكيك من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات والصور
طريقة عجينة العيش الفينو بحشو الشيكولاتة من مطبخ مروة الشافعى
طريقة البسبوسة بالقشطة الكدابة بالتفصيل و الصور من مطبخ مروة الشافعى
تورتة شوكولاته وفراولة جبارة بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
تشيز كيك على البارد بالتوت الأحمر من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
خطوات ومقادير بلح الشام بالصور من مطبخ مروى الشافعى
البراونيز بالشيكولاتة و التوت الأحمر على طريقة مروة الشافعى
الكريب الحلو على طريقة مروة الشافعى بالتفصيل و الصور
كيك الايس كريم بطريقة سهلة جدا من مطبخ مروى الشافعى
أسهل و اسرع و أنجح طريقة لكيك شيكولاتة من مطبخ مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo