قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » حلويات لهلوبه
بسم الله الرحمن الرحيم ازيــــــكوا يا لهــــــــــــــلوبات عملتلكوا النهاردة الباستا فلورا من مطبخي عمايل ايدى تعالوا ما نعملها سوا المقادير3 كوب دقيق 1 كوب سكر3/4 كوب سمن + زيت ذره3 بيضةفانيلياباكو بيكنج بودرمربي مشمش للحشوالطريقةنضع الدقيق فى العجانهنضيف البيكنج بودر الى الدقيقنقلب الدقيق والبيكنج بودرنضيف السكر للخليط السابقنقلب الخليط بالمعلقهنضيف السمن والزيت الى الخليطنضيف البيض الى الخليطهنخلط كل المكونات السابقه على السرعه المتوسطه الى ان نحصل على عجينة متوسطة الليونههندهن الصينية بالزيتهنفرد العجينه فى الصينيه مع تجنيب جزء من العجينه جانبا لنجمل بها السطحوناخد بالنا ان جوانب الصينية تبقا مفروشة بالعجينةهنضع المربى على سطح العجينهونفردها بالمعلقة وده هيبقا شكلها بعد مافردنا المربى
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف
هناخد الجزء المتبقى من العجينههنبدا نفردها على شكل اصابعونضعها على وش المربى بالطولونعمل زيه بالعرض كما فى الصورةتخبز فى فرن متوسط الحرارة حتى النضجوده شكلها النهائى وبالهنا والشفا
يسلملى تواجدك وتفاعلك وممكن نستخدم زيت بس او زبده بس بس انا خلط الاتنين على بعض عشان تبقا مقرمشه وخفيفه وفى نفس الوقت تبقا طعمها حلو
شكرا لتواجدك وتفاعلك نورتى الموضوع