إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 6 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: التارت بالمربى - الباستا فلورا
مرسل: السبت فبراير 12, 2011 6:49 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

التارت بالمربى - الباستا فلورا



بسم الله الرحمن الرحيم

ازيــــــكوا يا لهــــــــــــــلوبات

عملتلكوا النهاردة الباستا فلورا من مطبخي عمايل ايدى

تعالوا ما نعملها سوا

المقادير

صورة

3 كوب دقيق

1 كوب سكر

3/4 كوب سمن + زيت ذره

3 بيضة

فانيليا

باكو بيكنج بودر

مربي مشمش للحشو

الطريقة

صورة

نضع الدقيق فى العجانه

صورة

نضيف البيكنج بودر الى الدقيق


صورة

نقلب الدقيق والبيكنج بودر

صورة

نضيف السكر للخليط السابق

صورة

نقلب الخليط بالمعلقه

صورة

نضيف السمن والزيت الى الخليط

صورة

نضيف البيض الى الخليط

صورة

هنخلط كل المكونات السابقه على السرعه المتوسطه

صورة

الى ان نحصل على عجينة متوسطة الليونه

صورة

هندهن الصينية بالزيت

صورة

هنفرد العجينه فى الصينيه مع تجنيب جزء من العجينه جانبا لنجمل بها السطح

صورة

وناخد بالنا ان جوانب الصينية تبقا مفروشة بالعجينة

صورة

هنضع المربى على سطح العجينه

صورة

ونفردها بالمعلقة

صورة

وده هيبقا شكلها بعد مافردنا المربى






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: التارت بالمربى - الباستا فلورا
مرسل: السبت فبراير 12, 2011 7:00 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

صورة

هناخد الجزء المتبقى من العجينه

صورة

هنبدا نفردها على شكل اصابع

صورة

ونضعها على وش المربى بالطول

صورة

ونعمل زيه بالعرض كما فى الصورة

صورة

تخبز فى فرن متوسط الحرارة حتى النضج

صورة

وده شكلها النهائى وبالهنا والشفا




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: التارت بالمربى - الباستا فلورا
مرسل: الثلاثاء إبريل 26, 2011 11:31 am 
غير متصل
عضو جديد
عضو جديد
اشترك في: الجمعة إبريل 08, 2011 6:03 pm
مشاركات: 15
تسلم ايدك شكلها حلو فعلا
بس 3/4 كوب سمن و معاها زيت ممكن يكونا مكانهم زيدة او زيت بس


أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: التارت بالمربى - الباستا فلورا
مرسل: الثلاثاء إبريل 26, 2011 12:21 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
midowife كتب:
تسلم ايدك شكلها حلو فعلا
بس 3/4 كوب سمن و معاها زيت ممكن يكونا مكانهم زيدة او زيت بس


يسلملى تواجدك وتفاعلك

وممكن نستخدم زيت بس او زبده بس بس انا خلط الاتنين على بعض عشان تبقا مقرمشه وخفيفه وفى نفس الوقت تبقا طعمها حلو




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: التارت بالمربى - الباستا فلورا
مرسل: الاثنين مايو 28, 2012 7:45 am 
غير متصل
عضو متقدم
عضو متقدم
اشترك في: السبت فبراير 25, 2012 5:31 pm
مشاركات: 920
مكان: سوهاج
صورة



صورة


أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: التارت بالمربى - الباستا فلورا
مرسل: الاثنين مايو 28, 2012 10:46 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
جوهرة القلوب كتب:
صورة


شكرا لتواجدك وتفاعلك
نورتى الموضوع




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 6 مشاركة ] 

أقرا ايضا
طريقة عمل الباسطا فلورا
عجينة التارت الحادق واللاذع shortbread crust
طريقة عمل باستا فلورا بالصور بمناسبة رمضان

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo