إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: بيتزا الجلاش
مرسل: الخميس إبريل 29, 2010 8:48 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

بيتزا الجلاش




المقادير:

لحم مفروم
بصل
مشروم
طماطم
فلفل أخضر
جبنة رومي مبشورة أو موتزاريللا
كوب لبن

الطريقة:

1- نقطّع البصل شرائح صغيرة، ونحمّرها في معلقة سمنة، ولما تبتدي تتحمّر، نضيف عليها اللحمة المفرومة والمشروم والملح والفلفل، ونعصّجهم مع بعض.

2- نجيب صينية، ونحط فيها معلقة سمنة، ونفرد نصف كمية الجلاش في الصينية، وبعدين نفرد عليه اللحم المعصّج بالمشروم، وبعد كده نفرد عليه باقي الجلاش.

3- نقطع الفلفل الأخضر والطماطم لشرائح، ونحطّها على وش الصينية ومعاها الجنبة المبشورة.

4- نجيب كوب اللبن، ونضيف عليه فلفل أسود، ونضربه كويس، ونسقي به صينية الجلاش، وندخّلها الفرن لمدة 20 دقيقة، وهتلاقي طعمه أحلى من البيتزا.. وبالهنا والشفا.





لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: بيتزا الجلاش
مرسل: الجمعة إبريل 30, 2010 8:57 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
حلوة قوى

تسلم ايدك



دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: بيتزا الجلاش
مرسل: الخميس يونيو 10, 2010 11:09 am 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

شكرااا للمرور




لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 3 مشاركة ] 

أقرا ايضا
بيتزا إسبانية
بيتزا مارجريت ... بالصور
طريقة عمل مافن بيتزا
طريقة عمل بيتزا مقلية
طريقة عمل بيتزا السجق
طريقة تحضير بيتزا الاجبان بالخطوات
شرح طريقة عمل بيتزا الدجاج بصلصة الباربكيو

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo