قائمة المنتديات
»
مطبخ لهلوبه
»
اطباق رئيسية و اكلات سريعة
الدخول تلقائياً
التسجيل
الأسئلة المتكررة
بحث
كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها
صفحة
1
من
1
[ مشاركة واحده ]
الموضوع السابق
|
الموضوع التالي
الكاتب
رسالة
ياسمين
عنوان المشاركة:
كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها
مرسل:
الثلاثاء يونيو 15, 2010 5:18 pm
عضو نشيط
اشترك في:
السبت يونيو 12, 2010 5:37 pm
مشاركات:
164
كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها
[center]
كفته الحاتى المشويه وسر طراوتها وحلاوتها
[CENTER]
[SIZE=200][COLOR=red]المقادير
1 كيلو لحم مفروم (نصف كيلو غنم نصف كيلو بقرى )
2 حبه بصله متوسطه
قطعه من ليه الخروف
1 رغيف فينو ( صمون )
ربع حزمه كزبره خضراء ( فقط للنكهه )
ربع كوب صغير سفن أب ( مهم جداااااااااااااا )
ملح فلفل كمون بابريكا
الطريقه
اولا نقوم بنقع الفينو فى ماء وننشله من الماء بعد عصره ونفرم البصل
ونقطع ليه الخروف والكزبره هكذا
وفى الفرامه او الكبه نفرم كل الخليط اللى فى الصوره السابقه مع التوابل ونضيف السفن اب
نتركها نصف ساعه فى الثلاجه ثم نقوم بتصبيعها على شوكه او ملعقه هكذا
ترص فى صينيه هكذا وراعى ان تكون كبيره الحجم لان الحجم سيقل
نضعها فى فرن البوتاجاز لمده ساعه الا ربع وكل عشر دقائق نقلبها من كل الجوانب هكذا الى ان تتحمر
وتقدم هكذا
حقيقى كانت طريه وطعمها مميز لان كل المقادير أعطتها طراوه جميله ومميزه
[/center][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
أعلى
صفحة
1
من
1
[ مشاركة واحده ]
أقرا ايضا
كفته بانية
كفته اللحم بالارز
كفته داوود باشا
كفته السمك على الطريقة السورية
كفتة التونة ، طريقة تحضير كفته التوبة
تعليمات المشاركة
لا تستطيع
كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع
كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع
تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع
حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع
إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه
-
أعلى