إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: دبابيس الفراخ البروستد ، طريقة عمل دبابيس الفراخ البروستد
مرسل: الخميس ديسمبر 27, 2012 7:50 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:25 pm
مشاركات: 10942
مكان: المنصورة

دبابيس الفراخ البروستد ، طريقة عمل دبابيس الفراخ البروستد



دبابيس الفراخ البروستد ، طريقة عمل دبابيس الفراخ البروستد

المقادير

كيلو دبابيس دجاج

2 ورق غار

لوري

عودين قرفة

مستكة و فلفل و جوزة الطيب و ملح

بصلة مغرزة بقليل من القرنفل

رشة ثوم بودرة

ماء للسلق

الطريقة

اسلقي الدبابيس في الماء مع التوابل السابقة .. 15 دقيقة لا اكثر ثم تصفى و تترك ان تبرد

حضري 3 اوعية زجاجية .

ضعي بأول وعاء دقيق مخلوط بالملح

ثم ضعي بثاني وعاء مايلي

4بيضات

ملعقة بودرة بصل

ملعقة ثوم بودرة

ملعقة اوريغانو

غار مجروش

3 ملاعق خردل

ملح و فلفل و جوزة الطيب

امزجي الكل جيدا

ضعي بالوعاء الثالث مزيج من الكورن فليكس المجروش و البقسماط

مرري الدبابيس في الدقيق ثم في وعاء البيض ثم في وعاء البقسماط و الكورن فليكس

اغمسيها جيدا ثم رصيها في صينية .. اتركيها ترتاح في الثلاجة ساعتين كي تتنكه بتتبيلة البيض

اقليها في زيت فاتر .. كي لا تتحمر بسرعة و تاخد اللون الذهبي

بالهنا والشفاء






لا اله الا الله محمد رسول الله



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
طريقة عمل شيش طاووق الفراخ
20 طريقة لتتبيل الفراخ واللحمة
طريقة عمل الفراخ على الطريقة الصنية
طريقة عمل رول الفراخ المحشية جبنة و هوت دوج بالصور مع مروى الشافعى
شاورما الفراخ واللحمه على طريقة الشيف نبيل الشرقاوى
الفراخ البانية المزهلة أحلى طريقة للفراخ البانية و تحدى مع مروة الشافعى
رز بالصويا صوص و الفراخ
كبدة الفراخ بنكهة المشوى
تعالوا نشوف الفراخ المحشيه الجنان
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo