قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
طريقة عمل شيش طاووق بحبة البركةالمقاديراوراك فراخ - عصير ليمونملح وفلفل - حبة البركة - كزبرة جافةشطة - ثوم - زنجبيل - كوب لبن رايبخل - زيت - بصل قطع - فلفل قطعطريقة الطبخقطعى الفراخ إلى مكعبات متوسطة تبلي الفراخ بعصير الليمون والملح والفلفل لمدة نصف ساعةأطحني حبة البركة والكزبرة والشطة حتى تحصلين علي المكونات في شكل البودرةأضيفي الثوم والزنجبيل واللبن الرايب واستمري في الطحنتبلي قطع الفراخ ثانياً بالخليط السابق لمدة ساعتين او اكثر ضعي قطع الفراخ في أسياخ معدنية أو خشبية قطعة فراخ قطعة بصل قطعة فلفل قومي بشوي الفراخ حتى تتأكدين من النضجبالهنا والشفا
لا اله الا الله محمد رسول الله