قائمة المنتديات
»
مطبخ لهلوبه
»
اطباق رئيسية و اكلات سريعة
الدخول تلقائياً
التسجيل
الأسئلة المتكررة
بحث
بطاطس فرايدييز
صفحة
1
من
1
[ مشاركة واحده ]
الموضوع السابق
|
الموضوع التالي
الكاتب
رسالة
شذى
عنوان المشاركة:
بطاطس فرايدييز
مرسل:
الجمعة يونيو 11, 2010 4:42 pm
عضو
اشترك في:
الجمعة يونيو 11, 2010 2:40 pm
مشاركات:
110
بطاطس فرايدييز
[center]
بطاطس فرايدييز
[COLOR=DarkOrchid]
المقـاديــر:
من 7-8بطاطس مقطعة حلقات شرائح جدا نحيفة
زي شرائح شيبس الليـز+4ملاعق خل أبيض وشوية ملح
جبنة موزيللا+جبن مربعات الصفراء أوأي جبنة صفراء
شويه بقدونـس+ربع طماطمة مقطعة صغيرة+روق البصل الاخضر
بس الجزء الأخضـــر((كلها بكميات قليله جداً))
(حسب الرغبة)
خردل+مايونيز وكاتشب
الطريـــــــقة:
بعد مانقطع البطاطس ونغسله
ننقعه في الخل الأبيض والملح ونقلبه تمام
على بال مايتسخن الزيـت
ثم نقلي البطاطس في الزيـت
بعد كيذا في صحن التقدييم
نضيف الجبنة الصفراء
وبعد كيذا نرص دفعة من البطاطس
ونرش فوقها شوية جبنة موزيللا
ثم نضيف دفعة من البطاطس
ونكرر الحركة لما نوصل للطبقة الأخيرة
وأخيـراً
نرش عليها شوية البقدونس والطماطم
والجزء الأخضر من البصل الأخضر
ونزينها بالخردل والكاتشب والمايونيز
[/COLOR]
مما راق لي
دمتم بحفظ الرحمن
[/center]
أعلى
صفحة
1
من
1
[ مشاركة واحده ]
أقرا ايضا
صينية بطاطس بالفراخ
بطاطس بلبزلاء والجزر والقشطة
بطاطس محشيه بصلصة الطماطم
خطوات عمل بطاطس محمرة بطريقة صحية
صينية بطاطس فى الفرن من مطبخى بالصور
طريقة عمل فراخ مشويه وصنيه بطاطس فى الفرن
طريقة تحضير بطاطس محشيه بصلصة الطماطم
طريقة عمل بطاطس محشية بالسوسيس واللحم المفري
صينية بطاطس مهروسة باللحم المفروم و الخضروات
كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
تعليمات المشاركة
لا تستطيع
كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع
كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع
تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع
حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع
إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه
-
أعلى