قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
خطوات مطورة لطريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومةالمقادير نصف كيلو رقاق و الرقاق يشترى جاهزا من السوبرماركتربع كيلو لحمة او اكثر حسب الرغبه من المعصج بالبصل والتوابلمقدار من الشوربهكوب لبن بيضه للوجه بحبها كده وممكن تستغنى عنهاكوب سمنه طريقة عمل الرقاقاسكبى كمية قليلة من الشوربة على كل رقيقة من الرقاق على حدىضعيها بعد ذلك فى صينية مدهونه بالسمنه (حوالى نصف الكمية)و بين كل رقاقه اضيفى قليل من السمن مستخدمه فرشة السمنهاضيفى اللحم المفروم اضيفى النصف الاخر من كمية الرقاق المتبقىقسمى الصينية ولو حبيتى تضعى على الوجه اللبن مضروب مع البيضه ومعلقة زيت وزرة ملح هاتعطيكى طعم ومنظر افضلادخليها الفرن ودى النتيجةوبالهنا والشفا
لا اله الا الله محمد رسول الله