هنقطع البطاطس طرنشات مش رفيعه ولا طخينه يعنى حوالى سمك 1.5 سم ونغسلها كويس ونحطها فى الصنيه اللى هتتسوى فيها
هنعصر الطماطم فى الخلاط ونصفيها فوق البطاطس
هنقطع البصل والفلفل الاخضر والثوم حلقات ونحطها فوق البطاطس
هنضع الملح والفلفل ونقلب الصينيه بالمعلقه ثم هنضيف معلقه كبيرة من السمن البلدى واللى بيخلى الطعم خرافه
وفى النهايه هنضع على الوش معلقتين من الصلصه عشان تحمر الوش وتديها لون جميل
هنضع الصينية بعد تغطيتها بغطاء او فويل فى الفرن فى الرف السفلى على درجة حرارة 200 وبتاخد حوالى ساعه الى ساعة ونص وبعد ماتستوى بنكشفها ونرفعها تحت الشوايه عشان وشها يحمر
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى