- ½ كيلو لحمة مقطّعة شرائح رفيعة - ثمرة فلفل أصفر مقطّعة شرائح رفيعة - ½ كوب زيتون أخضر مقطّع شرائح - بصلة كبيرة مقطّعة شرائح رفيعة - ½ ملعقة صغيرة روزماري - ½ كوب عصير طماطم - ملعقة كبيرة زبدة - فص ثوم مفروم - ملح وفلفل
طريقة تحضير اللحمة علي الطريقة الايطالية :
1- سيّحي الزبدة على النار، وضيفي عليها البصل والثوم وقلّبيهم مع بعض لمدة 5 دقائق أو لغاية لونهم ما يبقى دهبي. 2- ضيفي عليهم شرائح اللحمة والفلفل الأصفر وقلّبيهم كلهم مع بعض لمدة 10 دقائق، وبعد كده ضيفي عليهم عصير الطماطم والروزماري والزيتون الأخضر والملح والفلفل. 3- سيبي الخليط على النار لمدة ربع ساعة أو لغاية ما تلاقي إن اللحمة استوت، اغرفيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى