قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاتهطريقة عمل المندى بالخطوات من مطبخ مروى الشافعىالمقاديررز بسمتى مغسول ومتصفىملعقة صغيرة من بهارات المندى وممكن تستبدليها ببهارات الفراخورق لوراحبهان صحيحقرنفل صحيحقرفة عيدانبودرة الزعفران او كركمملحفلفلكمونفراخ مغسولة كويس جدا وبالجلد بتاعهاصينية او حلة تنفع تدخل الفرن ونحط فيها الرز البسمتىشوربة فراخ متظبط التوابل بتاعتها وبتغلى حطيها على الرز وخدى بالك كل كوباية رز بسمتى بتحتاج كوبايتين شوربةحطى كل التوابل ولو معندكيش زعفران حطى كركم ولو عندك مرقة حطى مكعبومعلقة سمنطبق وحطى فيه زيت وملح وملعقة كبيرة بودرة الزعفران او الكركمنزلى الفراخ فيهم وادعكيهم كويسهنرجع لحلة الرز هنغطيها بطبقتين من ورق الفويل علشان يكون طخين بالسكينة اعملى فتحات صغيرة على الفويل من فوقهنجيب الفراخ ونحطها على الفويل من فوق هنغطيها بفويل تانى من فوقهندخلها بقا فرن سخن على درجة 200 ونسيبها تقريبا ساعةبعد ساعه هنطلعها وشوفى الفراخ استوت ولا لسة هتحتاج 10 دقايق كمانوالرز كمان شوفيه هتلاقيه استوى كده خلاص شيلى الفراخ فى طبق التقديمرصى الرز وحطى الفراخ فوق الرزوولعى فحمة وحطيها فى الطبق اللى فى النص وعليه حتة زبدة او زيت ونقفلها بسرعه علشان ريحة الفحم تدخل فى الرز والفراخ وسيبيها متغطية 10 دقايق هنشيل طبق الفحم ونظبط طبق التقديم
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف