إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة
مرسل: الأحد مارس 24, 2019 10:49 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة



بسم الله الرحمن الرحيم

فوتوتشينى بصوص ألفريدو من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات المصورة

صورة

صورة

صورة

صورة

المقادير
مكرونة شرايط عريضة انا استخدمت كيس ونص
نص كيلو فراخ صدور او اوراك مخلية
ملعقة كبيرة جبنة كبايات بطعم الشيدر او الرومى
كباية من الجبنة البارميجان المبشورة ( او جبنة شيدر مبشورة)
نص كيلو كريمة طبخ
ملعقة صغيرة من البصل والثوم البودر وملح وفلفل

صورة

هنقطع الفراخ مكعبات ونحط عليهم التوابل ونقلبهم كويس

صورة

طاسة سخنة على النار وفيها 3 ملاعق كبار زبدة ونحط الفراخ تتشوح وتاخد لون وتستوى تماما

صورة

بعد ما استوت واتشوحت هنشيلها من الطاسة ونحطها فى طبق على جنب

صورة

نفس الطاسة هنحط فيها ملعقة زبدة تانية

صورة

ونحط نص كيلو كريمة طبخ

صورة

ومعلقة كبيرة من جبنة الكوبايات

صورة

وكمان كباية من الجبن البارميجان او الشيدر المبشورة وملح وفلفل ورشة جوزة الطيب وقلبى ووطى النار لغاية ما تبقلل وتتجانس كل المكونات

صورة

هنسلق المكرونة

صورة

اول ما الصوص يطلع فقاقيع يبقى كده خلاص استوى

صورة

حطى الفراخ وقلبيه تقليبه ياخد غلوه واحدة بس وخلاص

صورة

اخر حاجه هنحط المكرونه المسلوقة ونقلبهم كلهم فى بعض وكده خلاص خلصت وبالهنا والشفا

صورة

نحطها فى طبق التقديم ونبشر فوقيها جبنة شيدر

صورة

صورة

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ مشاركة واحده ] 

أقرا ايضا
الحمام الكداب بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
فراخ بلدى محشية رز بالخطوات المصورة من مطبخ مروة الشافعى
لازانيا بالفراخ والسبانخ على طريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
الرز المحمر الصينى او اليابانى بطريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
صينية الفراخ بالرز إختراع من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
الفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطوات
طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
الرز المحمر الصينى و الفراخ المكرملة من مطبخ مروة الشافعى بالصور

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo