الرز المحمر الصينى او اليابانى بطريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
الحقيقة انى مغيرة فى مكوناته شوية وهقولكو ايه اللى متغير بالظبط
المقادير
رز بسمتى او مصرى عادى مسلوق ولازم يكون بارد خالص وفى الاصل هما بيعملوه بالرز البايت فممكن لو عندك رز بايت هيكون تحفه بصلاية كبيرة متقطعة فصين ثوم متقطعين شرائح بسلة وجزر هوت دوج بقرى متقطع شرائح وممكن نستخدم مكانه فراخ او لحمة او جمبرى معلقة من ويسترشاير صوص معلقة من الصويا صوص الخفيف ولو تقيل يبقى كفاية نص معلقة 3 معالق كبار زيت زيتون او اى زيت عندك ملح وفلفل بصل اخضر متقطع للتزيين
الاضافات الاصلية بقا فى الوصفة واللى انا مستخدمتهاش هيا جنزبيل فريش متقطع صغير وبيض وصوص سمك وسمسم لو تحبى تضيفى اى حاجه منهم على الوصفة انتى وذوقك
فى حلة فيها الزيت هنشوح البصلاية
وننزل عليهم بالثوم
وننزل بالبسلة والجزر ونقلب شوية لغاية ما يتحمرو حبة
ننزل بالهوت دوج ونشوحه
ثم الرز ونقلب
ونضع الويستر شاير صوص والصويا صوص
كده انا خلصت فى الوصفة الاصلية بقا بيحطو فى المرحلة دى بيض ويقلبوه ويسيبوه يستوى
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى