فراخ ملعقتين كبار زيت زيتون او اى نوع زيت بتفضليه ملعقتين كبار من الصويا صوص الخفيف .. لو هتستخدمى الثقيل يبقى ملعقة واحده فقط ملعقة من البصل البودر وملعقة من الثوم البودر ملعقة كبيرة عسل ابيض ملح وفلفل وبابريكا
هنضع كل المكونات على بعضها
هنتبل الفراخ بالخليط ونسيبها من نص ساعة لساعة
وبعد كده هنحطها بتتبيليتها فى صينية فرن مفروشة ورق فويل
هنحطها فى الفرن على اعلى درجة حرارة لمدة ساعة ل ساعة ونص ونقلبها كل شوية
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى