قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاتهخطوات عمل الكوردن بلو مع مروة الشافعى بالصورأوراك مخلية من العظم ويفضل صدور الفراخجبنة شيدرروست بيفتركى مدخناول حاجه هنعملها هندق الفراخ علشان تبقى ارفع وانسجتها تتفتح علشان تكون اسرع فى التسويةهنرش عليها ملح وفلفل وبابريكاهنجيب كلينج فيلم او استرتش رول ونفرد عليه قطعة الفراخثم هنضع التركى المدخنثم الجبنة الشيدرثم الروست بيفونلف الفراخ بالاسترتش رول زى الصورة علشان نقفلها وتبقى رولهتبقى شكل البومبوناية كده هنقفلها كويس من الجوانببعد ما نخلص كل الكمية هندخلهم الفريزر نصف ساعه بسهنحضر دقيق وبيض وبقسماط ونطلع الفراخ من الفريزرهنشيل الاسترتش رول من على الفراخ براحة هتلاقيها محافظة على شكلها وجميلة هنحطها فى الدقيق الاولوبعدين البيضوأخر حاجه البقسماطخلصنا كل الكمية ندخلها الثلاجة ربع ساعه ترتاحطاسة على النار وفيها معلقتين زيت كبار ومعلقة زبدة ونحط الكوردن بلو ياخد لون حلو من جميع الجهاتهنقلبه على كل الجناب بس براحةونوقفه كمان زى الصورة علشان يتحمر من الجوانببعد ما حمرنا كل الكمية هنرصها فى صينية بيركس وندخلها الفرن على درجة 200 لمدة 10 دقايق لربع ساعه تكمل سواها وكده خلص الكوردن بلوتووووحفه وخطير جربوووه
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف