أحلى فراخ مشوية فى فرن البوتاجاز ممكن تأكلها من مطبخ مروة الشافعى وسر التتبيلة
التتبيلة للفرخة الواحدة ماية بصلاية كبيرة معلقة صغيرة ملح معلقة صغيرة فلفل أسمر معلقة صغيرة كمون معلقة صغيرة كسبرة ناشفة معلقة صغيرة بابريكا معلقة كبيرة بصل بودر معلقة صغيرة ثوم بودر او ممكن الافضل فصين ثوم فريش مهروسين معلقة كبية زيت معلقة كبيرة خل ابيض معلقتين كبار زبادى وتتساب فى التتبيلة على الأقل ساعة وتتشوى فى الفرن على درجة 200 لمدة نصف ساعه ثم على درجة 180 لمدة ساعة فى الرف اللى فى النص من غير ما تتغطى جربوها تحفة وجميلة جدا
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى