قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
بسم الله الرحمن الرحيمالفراخ المقرمشة بطريقة النصف سلقة من مطبخ مروة الشافعى بالخطواتالمقاديربصل وثوم بودربابريكاحبهان صحيححبهان مطحونجنزبيلورق لاوراكارىبهرات فراخملحفلفلالفراخ مغسولة كويس جدا وبصلاية وطمطماية وجزرايةحطى كل المكونات فى لتر لبن على النار تسخناول ما اللبن يسخن هننزل الفراخ على نار متوسطة هنديها نص سلقة ونتابعها نقلبها كل وية علشان اللبن مايفرشنطلعها من اللبن تبرد خالصهنجيب دقيق وعليه ملح وفلفل وبابريكاوالسر بقا فى الكورن فلكس يكون سادة هندق الكورن فليكس شوية وهنضعه على الدقيق ونقلبهوبيض وعليهم معلقتين لبن وملح وفلفل ونضربهم هنحط الفراخ فى الدقيق الاولوبعدين فى البيضوبعدين مرة كمان فى الدقيقهنسيبها تتماسك وترتاح 10 دقائق فى الثلاجةزيت غزيريسخن الزيت حمرى الفراخهنقلبها على الوشين تاخد بس لون لانها مستوية فى الاساسجميلة ونضيفة ومستوية ونبعد عن أكل الشارع لان ولادنا يستاهلو نتعب علشانهم
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف