السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
سجق بلدى. اشترى السجق من جزار معرفة أو ممكن من كارفور .. انا بشترى من كارفور و بتأكد أن السجق طازة من شكلة و رحتة. . مهم اوى أن الخلطة تكون باينة اللحمة فيها مع التوابل مش تبقى الخلطة شبة العجين و مش واضح فيها اى حاجة زى السجق المجمد الوحش دة ... دة نص كيلو سجق. كبد و كلاوى و قلوب نص كيلو متقطع شرايح. .
السجق بقى ... بصلاية كبيرة متقطعة شرايح رفيعة. . فلفلاية كبيرة متقطعة شرايح رفيعة. .. 3 فصوص ثوم كبار متقطعين شرايح ... معلقة صغيرة من. ..ملح و فلفل و بابريكا و بصل بودر و ثوم بودر .. و بس خلاص
طاسة سخنة فيها معلقة زيت و أنزلى بالسجق الأول شوحية من جميع الجهات. ... السجق مبيتسلقش مبيتسلقش مبيتسلقش
أول ما يتشوح انزلى بالتوابل و البصل الشراح و الفلفل و الثوم و قلبيهم فى بعض
عنوان المشاركة: Re: السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
مرسل: السبت إبريل 01, 2017 8:23 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
الكبد و الكلاوى و القلوب بقى .... 3 فصوص ثوم كبار مهروسين. . 2 فلفل أخضر. . معلقة صغيرة من الملح و الفلفل و كمون و كزبرة ناشفة. . خل و زيت و بس خلاص
حطى الثوم و الملح و الفلفل و الكمون و الكزبرة الفلفل الرومى المقطع صغير كدة زى الصورة
انزلى ب 3 معالق كبار خل ابيض. .
و عليهم 3 معالق كبار زيت. ..
و قلبى بقى كويس ....
انزلى بالبلاوى. .قصدى بالكلاوى و سبيهم فى التتبيلة نص ساعة مثلا
و طاسة سخنة على النار فيها معلقة زيت و انزلى بيهم هعملوا تششششش
سبيها بقى تتشوح حلو كدة و تاخد و تدى بشكل ودى لو حسيتى أنها لسة عوزة تستوى زودلها شوية مية سخنة حبة صغيرين و غطيها لغاية ما تشرب ميتها و تستوى كويس ... بس هى استوت معايا علطول
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى