قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
بسم الله الرحمن الرحيمستيك رفيع مع الاسباجيتى بالصوص الأبيض و الماشروم من مطبخ مروة الشافعىطبق تحفة أحلى من المطاعم و فى البيتدى لحمة بتلو متقطعة تقطيعة البوفتيك. . رشى عليها ملح و فلفل...طاسة سخنة جداا على النار و فيها شوية زيت و حطى بقى اللحمة ...و اقلبيها النحية التانية و شواحيها تشوحية حلوة كدة ....حطى عليها شرايح رفيعة من الزبدة ......و بصلاية متقطعة و فصين من الثوم فوقيهم و رشة ملح و فلفل ....و قلبى هاتى الفوق تحت و التحت فوق بعد كدة حطى شوية مية سخنة و غطيها .... و لما تشرب المية لو استوت خلاص لو لسة مستوتش أفضلى كدة تحطى شوية مية لغاية ما تلاقيها استوت معاكى .....خليكى متبعاها كويس عشان متتحرقش منك و قلبيها. ....خلاص خلصت طعمها و ريحتها رهيييييبة .......
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف
الباستاااااااماشروم فرش متقطع. ... و بصلاية متقطعة و فص ثوم مهروس. .....كريمة طبخ. .....فى الطاسة معلقة زبدة و عليها معلقتين زيت. ....حطى البصلاية هتعمل تششششش ......الثوم بقى ....و المشرومقلبيهم فى بعض.....حطى بقى الكريمة بتاعت الطبخ و ملح و فلفل و لو عوزة الصوص سميك شوية حطى كمان معلقة دقيق و قلبيهم . ......هاتى بقى المكرونة الاسباجيتى أو أى مكرونة برحتك. .. تكون مسلوقة و جاهزة و حطيها على الصوص .......قلبيهم فى بعض ......ممكن بقى تروشى جبنة رومى أو برمجمان أو شيدر مبشورة من فوق ......yum Yumخلاص خلص الطبق قدمية بقى سخن كدةبالهنا و الشفا .... تسلم ادية و الله