عنوان المشاركة: Re: شاورما من بواقى الفراخ بس بطعم اللحمة من مطبخ مروة الشافعى بالصور
مرسل: الأحد فبراير 05, 2017 7:20 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
انزلى بالخضار المتقطع و بردوا قلبى ... خلى الخضار ياخد لون مع الفراخ و التوابل و الصويا صوص و يتشوح و يدبل معاهم ..
الشورما جاهزة و تجنن . العيش بقى بتاع الشاورما المصرى بتعتنا حطية هو كمان ياخد طعم و ريحة الشاورما كدة زى الصورة
شايفة اتشوح من جوة و اخد من شوى الفراخ اللى عملناه
افردى علية سلطة طحينة بقى .... مقادير سلطة الطحينة : كباية من الطحينة عليها عصير ليمونة و معلقة كبيرة خل و قلبى هتلاقى الطحينة قوامها تقل جداا معاكى زودى عليها مية سخنة شوية بشوية و قلبى لغاية ما تلاقى قوام الطحينة بقى مظبوط حطى عليها معلقة صغيرة من الملح و الفلفل الأسود و الكمون و الكزبرة الناشفة و البهارات العادية و بابريكا و معلقة كبيرة كدة من الثوم البودر و قلبى تمام هى دى الطحينة سهلة و طعمها فظيييييييع
حطى الشاورما فوق الطحينة و رشى بقى بقدونس هنافس شاورما ابو حيدر
خلص الساندوتش الشاورما الاختراع سهل جدااا و بسيط و بمكونات فى البيت و ببواقى فراخ أو لحمة بطريقة ظريفة و كمان أحلى من شاورما الشارع فى الطعم و اكيد انظف بكتييير .. ولادنا يستهلوا نتعب علشنهم شوية فى المطبخ جربوهااااااااااااااااا
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى