الفراخ البانية المزهلة أحلى طريقة للفراخ البانية و تحدى مع مروة الشافعى
هاتى علبة حطى فيها كيلو من الفراخ البانية .. تبليها بقى بالملح و الفلفل الأسود و فنجان صغير خل و حطى لبن يغطى الفراخ فى العلبة .. و بس خلاص و سبيها فى التلاجة مش أقل من ساعة و ممكن تشليها متبلة كدة فى أكياس و متقسمة على عدد وجبات مثلا ... و قبل التحمير بقى تجيبى طبق فية بيض و علية ملح و فلفل و شوية صغيرين من اللبن و تضربى البيض ...و طبق تانى نحضر فية البقسماط. . و طبق ثالث للدقيق و تبلى الدقيق بالملح و الفلفل و البابريكا و البصل و الثوم البودر و حطى الفراخ فى الدقيق الأول و بعد كدة البيض و اخر حاجة البقسماط و طاسة سخنة على نار متوسطة و حمرى الفراخ البانية يادوب تاخد لون ذهبى جميل ... و كلى بقى أحلى فراخ بانية فى حياتك بجد لازم تجربوها. ..
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى