الحمام الكداب (سامحنى يا رب ) بطريقتى انا عارفة أنة اتهرس قبل كدة مية مرة فى كل جروبات الطبخ بس انا حبيت انزلوا فى صفحتى على طريقتى علشان المجربوش يعملوة قبل كدة الطريقة بالتفصيل و الصور
أول حاجة هنعمل الحشو ... انا هحشى الوراك المخلية بالرز و الكبد و القوانص . .. هنحضر كبد و قوانص متنظفين كويس جداا بالملح و الدقيق .... و كباية و نص رز ابيض مغسول و متصفى. ....و بصلاية كبيرة متقطعة صغير ... و الحشو انتى ممكن تغيرية برحتك يعنى ممكن بالرز و اللحمة المفرومة. .. أو بسطرمة و الزيتون. ..أو رز بس أو فريك
حلة على النار فيها معلقتين زيت و انزلى بالبصل يادوب يبقى شفاف انزلى علية بالقوانص المتقطعة و شوحيها مع البصل كويس. ...
و انزلى عليهم بالكبدة المتقطعة و شوحيهم و رشة من الملح و الفلفل الأسود و قلبيهم. ...
و عليهم الرز و قلبى ...
زودى مية سخنة يعنى تقريبا أقل من الرز زى الصورة و غطية و على نار هادية 10 دقايق ...احنا عوزين الرز نص سوى. ..
دى وراك مخلية من العظم بس الدبوس محافظ على شكلة بس مخلى من العظم و الراجل بتاع الفراخ هو بيعرف يعملها كدة ...
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى