طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
بوفتيك بتلو . . ملح و فلفل و بابريكا و ثوم بودر و جوزة الطيب " اختيارى " معلقة خل كبيرة . مية بصلاية مبشورة كبيرة . و طبعا بيض و دقيق و بقسماط و زيت للتحمير و بس خلاص
أول حاجة دقى اللحمة علشان الأنسجة تتفتح و ترفع كمان .
حطى عليها بقى التوابل الى هية ملح و فلفل و بابريكا و ثوم بودر و رشة جوزة الطيب " اختيارى ".
و علشان البصلاية المبشورة تنزل مية كتير أبقى حطى معلقة ملح صغيرة على البصلاية المبشورة و سبيها شوية الملح هيساعد أن البصلاية تنزل مية كتير. ..احنا هناخد مية البصل بس فى تتبيل البوفتيك و التفل دة ينفع مع الكفتة بقى
عنوان المشاركة: Re: طريقة عمل البوفتيك بالصور والخطوات من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 3:05 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
و اتأكدى أن مية البصل بالخل وصلوا للبوفتيك كلة
سبية بقى فى التتبيلة أقل حاجة ساعتين فى التلاجة و ياسلام لو من بليل. .. و ممكن تشلية كدة فى أكياس فى الفريزر و هو فى التتبيلة
بعد ما فات وقت فى التتبيلة خلاص فى الدقيق و بعد كدة البيض و بعدوا البقسماط و بس
خلصناة رجعية التلاجة تانى مثلا نص ساعة
و فى زيت سخن على درجة حرارة متوسطة حمرى البوفتيك.
و بس خلاص طريقة سهلة جدااا و ناجحة جداا و البقسماط مبيفكش من علية ابدااا ... اعملى زى الوصفة بالظبط هتكلى أحلى بوفتيك أهم حاجة البوفتيك انتى عارفة .رمضان كريم
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى