عنوان المشاركة: Re: كور بطاطس مهروسة محشية جبنة موتزاريلا و لحمة مفرومة من مطبخ مروة الشافعى
مرسل: الجمعة يناير 27, 2017 2:17 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
حمريها فى الزيت يا دوب تاخد لون جميل و بس هى اصلا كل حاجة مستوية ينفع تعمليها فى الفرن على درجة 200 تلت ساعة تقريبا و تبعيها لغاية ما تاخد لون و ممكن تحطى جبنة بارميزان على البقسماط هتنفع جداا لو هتسويها فى الفرن هتدى طعم تحفة
طلعيها من الزيت على ورق مطبخ. ..
و بس خلاص ... حلوة اوى فى العشاء أو الفطار أو طبق جانبى فى عزومة. ..
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى