إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
مرسل: الخميس يناير 26, 2017 6:47 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح



بسم الله الرحمن الرحيم

الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح

صورة

صورة

صورة

المقادير بقى :
كبدة بقرى ... نقعتها نص ساعة فى اللبن و بعد كدة شلتها من اللبن و صفتها كويس
" انا بنقعها فى اللبن لسببين. . علشان الكبدة متبقاش زفرة و اللبن بيخرج كل السموم الفيها و كمان علشان منحسش بطعم الحديد البيكون واضح فى طعمها ""
عصير 2 بصلة كبيرة ..
4 فصوص ثوم مفرومين. .
2 معلقة كبيرة خل ابيض ...
عصير 2 ليمونة كبيرة. ..
معلقة صغيرة كل من ملح و فلفل و كمون و كزبرة ناشفة و بابريكا ..
3 معالق كبار زيت. ..
و بس خلاص ... التتبيلة دى عملتها على كيلو و نص كبدة ..

صورة

حطى كل المكونات على الكبدة .....

صورة

قلبيها كويس علشان التتبيلة توصل للكبدة كلها ... غطيها و شليها ساعتين فى التلاجة

صورة

جريل للشوى فوق البوتجاز و لو معندكيش خلاص اشويها على طاسة تيفال .... المهم لازم تكون سخنة جدااااا ... و انزلى بالكبدة اشويها

صورة

قريبى الصورة و بوصى كويس ... شايفة العصارة البينك على الكبدة دى ... أول ما تظهر كدة يبقى الكبدة عوزة تتقلب الوش التانى

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: الكبدة المشوية الصح من مطبخ مروى الشافعى بالصور والشرح
مرسل: الخميس يناير 26, 2017 6:55 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

شليها و اقلبيها

صورة

هتلاقى بردوا العصارة البينك طلعت فوق أهو زى الصورة . أول ما العصارة دى تروح علطول يبقى الكبدة استوت الحمد لله

صورة

كدة تتشال علطول .. يعنى تقريبا كل وش هياخد دقيقتين أو تلاتة. .. خلى بالك الكبدة لو استوت زيادة بتبقى وحشة اوى ... خلى بالك من التسوية المفروض تكون مستوية و طرية

صورة

حطى الكبدة المشوية كلها فى صينية و ولعلها فحمة علشان تاخد طعم و ريحة الفحم

صورة

اكتميها كويس بالفحم تقريبا 5 دقايق و يبقى خلاص تمام

صورة

أحلى كبدة مشوية ريحتها هتوصل لأااااااخر الشارع

صورة

الكبدة المشوية وشك فى الحيط و قفاك لية
جربوها

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 2 مشاركة ] 

أقرا ايضا
الكفتة المشوية بطعم و ريحة الفحم بالخطوات المصورة من مطبخ مروى الشافعى
السدق والكبد والكلاوى والقلوب من مطبخ مروى الشافعى بالصور
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور
طريقة عمل المندى بالخطوات من مطبخ مروى الشافعى
الفراخ المكرملة من مطبخ مروى الشافعى بالخطوات
تشيكن الاكينج خطوة بخطوة من مطبخ مروى الشافعى
الارز المبهر مع الفراخ المشوية بطريقة الشيش طاووق من مطبخ مروة الشافعى
فراخ تكا كباب مشوية على الطريقة الهندى من مطبخ مروى الشافعى
ستيك اللحمة بالزبدة و الاعشاب رهيب من مطبخ مروى الشافعى
البطاطس الفريسكس بالصور والخطوات مع مروى الشافعى

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo