إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 4 مشاركة ] 
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 18, 2017 10:12 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى



بسم الله الرحمن الرحيم

النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى

صورة

صورة

صورة

صورة

صورة

المقادير بقى :
نص كيلو مكرونة اسباجيتى مسلوقة. . أو ممكن اى نوع مكرونة عادى ...
كباية كبيرة من الماشروم المتقطع شرايح...
بصلاية كبيرة متخرطة صغير...
فصين ثوم...
3 فلفل أخضر كبار متقطعين شرايح. ..
نص كباية من الزيتون الأسود

صورة

و كمان فراخ مسلوقة .. انا عملت 3 اوراك كبار مسلوقين. .
بشاميل ....
جبنة موتزاريلا باندا
و بس خلاص

صورة

أول حاجة هنفصص الفراخ المسلوقة كدة حتت .. و طبعا لو عندك فراخ بايتة و متكلتش تنفع اوى فى الوصفة دى
و لو معندكيش فراخ مسلوقة اصلا مفيش مشكلة ..ممكن تجيبى صدور فراخ و تقطعيها شرايح زى الشاورما و تسويها الأول بأنك فى طاسة على النار فيها زيت نزلى الفراخ تتشوح كويس اوى و تستوى و بعد كدة تضيفى عليها البصل و الفلفل و الماشروم و التوابل و الثوم و الزيتون ... بس

صورة






دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 18, 2017 10:19 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

نرجع بقى للوصفة بتعتى ... طاسة فيها زيت و انزلى بالبصل و الفلفل و يا دوب يدبلوا خفيف ....

صورة

و عليهم الماشروم و قلبى ..

صورة

و انزلى بالفراخ المسلوقة المتقطعة ... و قلبى ...

صورة

حطى بقى رشة ملح و فلفل و بابريكا و الثوم و قلبى ...

صورة

و آخر حاجة خالص الزيتون و يادوب تقلبتين و بس اطفى النار ..

صورة

و كدة جهزت حشوة النجرسكو .. اركنيها على جمب

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 18, 2017 10:28 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

اعملى البشاميل

صورة

هاتى الصينية الهعمل فيها النجرسكو و ادهنيها زيت خفيف و علية طبقة من البشاميل زى الصورة

صورة

حطى طبقة من المكرونة المسلوقة

صورة

افرديها كويس

صورة

حطى كبشتين كبار من البشاميل

صورة

و انزلى بقى بحشو الفراخ

صورة

و عليهم طبقة جبنة موتزاريلا

صورة

بشاميل تاااااانى

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


 عنوان المشاركة: Re: النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 18, 2017 10:35 pm 
غير متصل
مراقب عام
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة

طبقة من المكرونة تاااااانى

صورة

و البشاميل بقى على الوش

صورة

افردى البشاميل كويس علشان يوصل للمكرونة كلها. ..

صورة

و رشة موتزاريلا ااااااااااا و دخليها فرن سخن على درجة 200 تقريبا نص ساعة و بعد كدة افتحى عليها الشواية دقيقتين و بس

صورة

اوبااااااا ااااااااااا ريحتها رهيييييييبة

صورة

و كوليهااااااااا يم يم .... فاكرين النجرسكو بتاعت لبنى عبد العزيز و القلم كان فى الكفتة .. فينك يا رشدى تيجى تأكل المكرونة بتعتى .. الله يرحمك يا خويا جربوهااااااااااااااااا بجد بجد رهيييييييبة

صورة




دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف

صورة



أعلى
رد مع اقتباس


إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 4 مشاركة ] 

أقرا ايضا
طريقة عمل صينية المكرونة بالفراخ والموزاريلا
طاجن المكرونة بالسجق والجبنة الموتزاريللا من مطبخ مروى الشافعى بالصور
صينية فراخ بالمشروم والبشاميل بطريقة مروى الشافعى
لازانيا بالفراخ والسبانخ على طريقة مروة الشافعى بالخطوات المصورة
أحلى طريقة للكوسا بالبشاميل تحفة على طريقة مروى الشافعى
طريقة عمل المندى بالخطوات من مطبخ مروى الشافعى
طريقة عمل رول الفراخ المحشية جبنة و هوت دوج بالصور مع مروى الشافعى
صينية بطاطس بالفراخ
صينية المكرونة المحمرة فى الفرن
صينية المكرونة باللحم واللبن اكلة سعودية لذيذة

تعليمات المشاركة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
لهلوبه - أعلى

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
ترجم بواسطة phpBBArabia
phpbb_seo