النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
المقادير بقى : نص كيلو مكرونة اسباجيتى مسلوقة. . أو ممكن اى نوع مكرونة عادى ... كباية كبيرة من الماشروم المتقطع شرايح... بصلاية كبيرة متخرطة صغير... فصين ثوم... 3 فلفل أخضر كبار متقطعين شرايح. .. نص كباية من الزيتون الأسود
و كمان فراخ مسلوقة .. انا عملت 3 اوراك كبار مسلوقين. . بشاميل .... جبنة موتزاريلا باندا و بس خلاص
أول حاجة هنفصص الفراخ المسلوقة كدة حتت .. و طبعا لو عندك فراخ بايتة و متكلتش تنفع اوى فى الوصفة دى و لو معندكيش فراخ مسلوقة اصلا مفيش مشكلة ..ممكن تجيبى صدور فراخ و تقطعيها شرايح زى الشاورما و تسويها الأول بأنك فى طاسة على النار فيها زيت نزلى الفراخ تتشوح كويس اوى و تستوى و بعد كدة تضيفى عليها البصل و الفلفل و الماشروم و التوابل و الثوم و الزيتون ... بس
عنوان المشاركة: Re: النجرسكو _ صينية المكرونة بالفراخ على طريقة مروى الشافعى
مرسل: الأربعاء يناير 18, 2017 10:35 pm
مراقب عام
اشترك في: الاثنين إبريل 05, 2010 7:23 pm
مشاركات: 13047
مكان: المنصورة
طبقة من المكرونة تاااااانى
و البشاميل بقى على الوش
افردى البشاميل كويس علشان يوصل للمكرونة كلها. ..
و رشة موتزاريلا ااااااااااا و دخليها فرن سخن على درجة 200 تقريبا نص ساعة و بعد كدة افتحى عليها الشواية دقيقتين و بس
اوبااااااا ااااااااااا ريحتها رهيييييييبة
و كوليهااااااااا يم يم .... فاكرين النجرسكو بتاعت لبنى عبد العزيز و القلم كان فى الكفتة .. فينك يا رشدى تيجى تأكل المكرونة بتعتى .. الله يرحمك يا خويا جربوهااااااااااااااااا بجد بجد رهيييييييبة
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى