قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
بسم الله الرحمن الرحيمالسلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاتهازيكو يا لهلوبات هنعمل سوا الجمبري المقلي المقادير1 كيلو جمبري وسط (منظف ومقشر)4 كوب ماء1 1/2 كوب نشا2 بيضة1 معلقة صغيرة بودرة ثوم (او 8 فصوص ثوم مهروسة بالملحوالكمون)1 معلقة صغيرة بودرة بصل 2 كوب بقسماطزيت للقليالطريقة:نقوم بخلط الماء بالنشا بالبيض في اناء كبيروفي أناء كبير نضع البقسماط وبودرة الثوم والبصل ونقلب المكونات جيداً حتى نقوم تغطية الجمبرى بالبقسماط.ثم نقوم بوضع الجمبري فى خليط المياه بالنشا والبيض ونقلب الجمبري جيداًبعد ذلك نرفع الجمبري من المياه ووضعة فى البقسماط ونقلب جيداً حتى يغطى البقسماط الجمبري جيداًوبعد ذلك نقوم بتحمير الجمبري فى زيت غزير حتى ياخذ اللون الذهبي ملحوظة : نتجنب وضع كميات كبيرة فى مقلى الزيت( نقوم بتحمير كميات صغيرة )وبالهنا والشفا وانتظروااااا المزيد بأذن الله تعاليشكرااا لكم
لا اله الا الله محمد رسول الله
يممممممممياسلام على الإبداع يادريم فتحت نفسى للجمبرى شكله كدا مقرمش ويتاكل اكل تسلم الأيادى اللى طبخت
دورة تعلم الكروشيه من البداية وحتى الإحتراف
اقتباس:يممممممممياسلام على الإبداع يادريم فتحت نفسى للجمبرى شكله كدا مقرمش ويتاكل اكل تسلم الأيادى اللى طبختوتسلمى لى يا لهلوبه شكراااا لمرورك