قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
كبده اسكندرانىودى شكل الكبدة بعد الانتهاء ودى صوره تانيه المقاديركبده توم وده روح الكبده طبعا يعنى زودى فيه زى ما انتى عايزه فلفل وطماطم ولمون شرايح بهارات قرفه وفلفل اسمر وملح وشطه ندخل على الطريقه اولا انا جيبت الكبده وقطعتها وغسلتها كويس وصفيتها وقومت متبلاها بشويه ملح وفلفل كده بس لحد ما حضرت بقيت المكونات وبعدين جيبت طاسه وحطيت فيها حته سمنه وسخنتها اوى عشان عايزه الكبده تاخد صدمه كهربائيه اول ما تنزل وبعدين قومت مقلباها ع الناحيه التانيه عشان تاخد كمان صدمه وتبقى مصدومه من الناحيتين ومع التقليب هتاخد صدمه من كل النواحى ههههههههه وقلبتها تقليبتين كويس فى السمنه وبعدين حطيت نص كميه التوم عشان تشرب منه لما ترتوى وهى بتستوى وقومت مقطعه شرايح لمون ضرورى جدا وهى بتستوى عشان تضيع اى ريحه زفارهوهتفرق جامد فى الطعم لان اللمون بيدى مزازه جميله للاكل وزودتها نص كوبايه ميه كده مع البهارات ملح وفلفل وقرفه رشه خفيفه وسيبتهم باخدو ويدوا مع بعضهمع على نار الشوق اهو وبعدين اهه هى كده قربت تستوى قومت بقى جايبه باقى التوم والطماطم والفلفل الاخضر المتقطعين وحطيتهم عليها يا جماعه بليز الخطوه دى قبل ما الكبده تستوى بخمس دقابق بس مش اكتر عشان احنا عايزين الخضار يبقى باين فى الطبق بعد الغرفوميبقاش الخضار ضايع وسط الكبده اومالوش لون او دبلان فاهمنىاحنا عارفين طبعا ان العين بتاكل قبل البق هههههههفلازم الشكل النهائى للكبده او للاكل عموما يبقى جميل ودى كده الكبده بعد ما ضيفت الخضار وفى طريقها للسوى ههههههههودى بقى يا بنات بعد ما استوت وقطعت جنبها شرايح لمون لتزينهاوبالهنا والشفا بالهنا والشفامنقول من فتكات
لا اله الا الله محمد رسول الله