طريقة عمل رز بالصويا صوص و الفراخ
المقادير
رز بسمتي
صدر فرخه مقطع مكعبات
صويا صوص
طماطم مقطعه مكعبات
بصله مبشوره
ملح و فلفل اسمر و زنجبيل
الطريقه
هنجيب الحله و نبشر البصله و نشوحها في معلقتين سمن و بعديب ننزل بصدر الفرخه مقطعه مكعبات و نشوحهم
و ننزل بالطماطم و نحط الصويا صوص معلقه واحده و بعد كده الملح و التوابل
و نقلبهم لحد م الفراخ تتشوح و تستوي و بعد كده نحط الميه و تكون نفس طميه الرز مثلا
لو عملتي كوبايه رز يبقى كوبايه ميه و نقلبهم و نسيبهم لحد م الميه
تغلي نغسل الرز و ننزل بيه و نسيبهم احد م يغلوا نروح موطيين عليم و نسبهم بقى لحد م يستووا و بالف هنا
بالهنا والشفا
لا اله الا الله محمد رسول الله