قائمة المنتديات » مطبخ لهلوبه » اطباق رئيسية و اكلات سريعة
سويسرول البطاطس المحشية بخلطه الفراخ والجبنهبسم الله3 قطع صدور فراخ مخليه مقطع طوليا بصله كبيرة وفصين توم زيتون وفلفله حمرا وحطيت نص فليفله خضرا موزاريلا حلو النوع السعودى ولو مفيش ممكن جبنه رومى بس جديده علشان بتدى طعم وبتشد وملحها بيكون خفيف عدد 2 بطاطس كبيرة مسلوقه وجزرة مسلوقه هنعمل الحشوة شوحت البصل بعدين التوم والفلفل الاحمر والاخضر وحطيت فلفل اسود بهارات فراخ وقرفه وجنزبيل وسماق حاجه بسيطه جدا وادى حطيت عليها شرايح الفراخ وسوتها كويس وطفيت وحطيت الزيتون اخررر حاجه واثر ملح علشان الزيتوننيجى للبطاطس اتهرست مع الجزر وانا حطيت جزر مهروس علشان يدى البطاطس اللون الوردى دة وفى نفس الوقت كقيمه غزائيه وسنه فلفل اسود حطيت نص كميه الموزريلا فى قلب البطاطس المهروسه وقلبتها كويس هنا جبت ورق فويل وحطيت مسحه سمنه خفيفه جداعليها كلها ورشيت عليها بقسماط وجبت البطاطسوفردتها ع ورق الفويل بس مخلتش طبقه البطاطس رقيقه خلتها متوسطه السمك علشان تتلف بسهوله وهنا حطيت ع طرفها جزء من حشو الفراخ وادينى لفتها اول لفه بصوا سمكها متوسط لارقيقه ولاتخينه وهنا حطيت الجزء التانى من حشو الفراخ واهو لفتها اللفه التانيه ودهنت وشها بزيت زيتون دهنه خفيفه كده وهنا حطيت باقى الموزاريلا ع الوش طبعا بتكونى مولعه الفرن قبلها بربع ساعه تسخين وبتاخديها ع ورق الفويل متغطيهاش ولا حاجه وتحطيها ف صينيه بتحطيها ف الرف اللى ف النص بتاخد من تحت ربع ساعه علشان تحمر ومن فوق 10 دقايق .اهى بعد لما طلعت من الفرن استنيت عليها لحد لما بردت شويه مقطعتهاش سخنه وبعد كده قطعتها بالهنا والشفامنقوول
لا اله الا الله محمد رسول الله
شكرااا لكىاه بقسماط